15.08.2008

Aşk Şiiri


Hayatta en güzel şeydir AŞK. Eee yaşamayı ve yaşatmayı seversen tabi.

Seviyorum şiirleri Aşk olurda şiirsiz olunurmu. Sizde bu şiiri aşkınızla paylaşarak aşkınızı tazeleyin. Hayatta Herşey AŞKla başlar. Hadi birazda duygulanıp kendimizi yüreğimizle baş başa bırakalım.


AŞK

Aşk hayatın bize hazırladığı en güzel süprizdir,bu yüzdende kalplerine zaman ele geçireceği hiç belli değildir. Dahane olduğunu bileanlayamadan onun hükümdarlığına giriverirsiniz.Aşk; en yalın biçimdeanlatılan tek kavramdır, adı kendisidir zaten.


Onu anlatmak için sonugelmez cümleler kurmanıza gerek yoktur,'' Aşık oldum '' dediğiniz anakan sular durur.Aşkın zamanını biz ayarlayabilseydik eğer ve kimeneden aşık olduğumuzu anlayabilseydik, aşkın sırrını da çözerdikherhalde.Ama o zaman da aşkın insanı alıp götüren büyüsü tamamenkaybolurdu.


İnsan sonuna kadar savunmalı aşkını, karşılık görmese de,acı çekeceğini hissetse de, yarin terkedileceğini bilsede, ailesenikarşısına alacağını bilse de taviz vermemeli aşkından,''SeniSeviyorum'' diye bilmeli göğsünü gere gere, aşk işte o zaman aşktır.Ve bunun doğrusu yanlışı yoktur, zaten aşkın kendisi doğrudur.


Aşkın zamanı da yoktur,hep hazırlıksız yakalar insani.Aşkın ne zaman geleceği belli olmadığı gibi, ne zaman gideceği de hiç belli değildir.Fazla vakti yoktur onun, uzun süre beklemeye ve bekletilmeye tahammülüde yoktur.


Bir başka göze bakmaya, bir başka tene dokunmaya başlamasıokadar da zor değildir...Aşktan değil, onun kaçmasından korkun ve doğruluğuna yanlışlığına bakmadan sonuna kadar savun aşkını.

Biliyormusunuz, hayat zaten kocaman bir yalan, bu kadar sahteliğin içindegerçek ve doğru olan tek güzellik AŞK.!!.


Lütfen ona haksızlıketmeyin.... Aşkına sana aşık olana sahip çık ve onu kaybetme, ''SENİ SEVİYORUM'' Demek İçin Geç Kalma; Sevgiyle Kal.....




E.ÇELEN



Hiç yorum yok: