17.08.2008

YouTube

YouTube Artık Açık


Dünya' nın en çok ziyaret edilen vidio izlenim sitesi olan YouTube Türkiye' de bazen günlük bazende aylık olarak erişime kapatılıyor. Türkiye' den 4 aydır erişimi gerçekleştirilemiyor.


Bazı bilinçsiz kişilerin yaptığı ufak çaplı saçmalıklar yüzünden adli merciler tarafından siteye erişim engelleniyor.
Adli merciler siteye girişi engelliyor ama siteye hala giriş yapmak mümkün. Teknoloji bu durdurabilene aşkolsun:) Çeşitli siteler ve araçlar sayesinde isteyen herkes istediği şekilde siteye erişip izlemek istediklerini izleyip yorumlarını yapabiliyorlar.

Şimdi sizlere YouTube'a ve diğer kapatılan sitelere kolay bir şekilde nasıl erişim sağlayabileceğinizi anlatmaya çalışacağım. YouTube'a Zahmetsizce Erişim için YouTube Jacker 620 KB'lık bir program olan YouTube Jacker, hızlı bir kurulumun ardından hemen devreye gidiyor ve ekstra bir işleme ihtiyaç duymadan YouTube'a erişimi sağlıyor.
Buradan indirebileceğiniz programı bilgisayarınıza kurduktan sonra, tarayıcınızın adres satırına www.youtube.com yazdığınız zaman sorunsuz bir şekilde siteye erişebileceksiniz. Tünel Siteleri ile Program kullanmadanda bazı erişim siteler aracılığı ile YouTube'a erişebiliyorsunuz; Fakat bir dezavantajı var bu proğramın: Oturum bilgileriniz siteye her girişinizde sıfırlanıyor. Bu da, YouTube'a her girdiğinizde üye girişi yapmanız anlamına geliyor. Sizin için sorun olmayacaksa ve sadece video izlemek için siteye giriyorsanız bu tür siteler bilgisayarına program yükleme imkânı olmayanlar içinde ideal bir proğram.




ktunnel.com ve vtunnel.com adresleri birer tünel sitesidir. Bu tünel sitelerinden sadece YouTube değil diğer kapatılan bütün sitelere erişim sağlayabileceksiniz. Bu sitelerin bir diğer özelliğide istediğiniz bir site içerisinde hiçbir iz bırakmadan, rahat bir şekilde gezebiliyorsunuz. Buda sizin için daha rahat daha güvenilir bir şekilde sitelerde sörf yapmanıza katkı sağlıyor. Yukadıda bahsettiğim tünel sitelerine girdiğinizde açılan sayfanın orta kısımda yer alan ve varsayılan olarak "http://www.Gmail.com" ya da "http://www.YouTube.com" yazan kutucuklara, girmek istediğiniz sitenin adresini yazıp "Begin Browsing" tuşuna basarak kapatılmış sitelere erişebilirsiniz. Dayanamadım yine Kısa bir tio daha verecem size :)) , youtubeserbest.com ve youtube.yaraticifikirler.biz gibi siteler sayesinde de, direkt olarak Youtube'a erişebilir delice eğlenebilirsiniz.



NOT: Bu yazıda anlattığım erişim taktikleri kesinlikle yasadışı değildir. Sadece kullanıcıların Youtube'a nasıl erişilir, Youtube'a nasıl girilir, Youtube'ye girmek, Youtube'ye gidilir, Kapalı sitelere girmek termleriyle ulaşabilecekleri bir sistemdir. Ayrıca Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.

Hiç yorum yok: