20.08.2008

İsimlerin Baş Harflerine Göre Astroloji-Burçlar-Karakterler


Dün size Burçlar ve Özelliklerini yazmıştım. Bugün sizlere İsimlerinizin Baş Harflerine Göre Astroloji-Burçlar-Karakterlerinizin özelliklerini yazacağım. İsminizin baş harfi gerçekten sizi anlatıyormu birkez gözden geçirelim. Umarım isminiz sizi yanıltmıyordur:))
A


İlla da ilişkilerinizde romantizm diye tutturduğunuz söylenemez!. Daha çok aksiyonla ilgilisiniz. Hareket lazım size, hareket. Çok tembelsiniz yaa :) Üstelik uğraştığınız her şeyde. Flort edecek kadar sabırlı değilsiniz. Ama dobralığınıza söyleyecek hicbir şey yok. Eşiniz çok çekici olmalı. Özellikle fiziksel yönden. Çünkü bir sehvet düşkünü olarak siz buna çok önem verirsiniz.
B


Duygusallık ve romantizm sizin özelliğiniz. Mum ışığında yemek, ay ışığında yürümek sizin için ideal. Sevgiliniz size hediye almak zorunda cünkü bu tür numaralardan hoşlanıyorsunuz. İradeniz çok kuvvetli. Özellikle seks konusunda. Ama sevginizi ifade etme kabiliyetiniz muazzam.
C


Sosyallik paçalarinizdan akiyor Maşallah :) Siz flörtsüz de duramazsınız. Sevgiliniz yandı her an yanınızda olmak zorunda. Tamam duygulu ve duyarlısınız ama seks de önemli değil mi? Biraz bencilsiniz, ne ayıp, sanki eşiniz, sevgiliniz size tapmak zorunda! Seksi sevmenize rağmen çok uzun süre hayatınızda seks olmadan yaşayabilirsiniz.


D


Kafaya takmaya görün! Onu mutlaka elde edersiniz. İmkansız olsa bile kolay kolay vazgeçmezsiniz. Yardımseverliğin bu kadarıda fazla. Popülerliğinizin kaynağıda bu. Sıfatlarınız şunlar: Seksi, sadık, kıskanc ve bencil.


E


Seks sizin için zevkten daha öte bir şey! İş, stres, para, dış etkenler seks hayatınızı olumsuz yönde kolayca etkileyebiliyor. Ama her şeye rağmen asla seks duygunuzu tamamen kaybetmiyorsunuz. İhtiyacınız sürekli ilgi. Allah kolaylik versin.


F


İdeal sevgili, ideal romantik. Sevgilinizi ilahlaştırıyorsunuz.Üstelik bundan zevk alıyorsunuz. Dışarıdan gösteriş düşkünü olarak görülebilirsiniz ama içinizde sıcak ve romantik bir insan var. Umarım peşinde koştuğunuz ideal sevgiliye ulaşırsınız.


G


Sizin için söylenecek iki sözcük: Muskulpesent ve ayrıntıcı. (Uyanık seni:)) Biraz özentisiniz. Statüsü sizden yüksek insanlarla ilişki kurmaya bayılıyorsunuz. Ayrıca bir özelliğiniz daha var, erotizmin zirvesine nasıl ulaşabileceğinizi iyi biliyorsunuz.


H


Sürekli bir arayış içindesiniz. Üstelik ne aradığınızıda biliyorsunuz: Sizi her yönden zenginleştirecek bir partner. Onun icin her şeyi yapabilirsiniz. Ama buna yatırım gözüyle yapmanız iyi deüil. İtiraf edin bazen yapıyorsunuz!


I - İ


Sevilmek icin yaratılmış birisiniz. Sevgilinizin size tapması için her şeyi yaparsınız. Ama unuttuğunuz bir şey var, her şeyi hep ondan bekliyorsunuz. Bu kadar çabuk kırılmanızın nedeni bu. Sizin için asıl olan güven duygusudur. Seks ise sadece doyurulması gereken bir ihtiyaç.


J


Müthiş bir fiziksel enerjiniz var. Sevişirken hiçbir güç sizi durduramaz. Partnerinizin yorulması hariç! Sizin için karşı cinsle ilişki bir meydan okuma. Romantik olduğunuz söylenebilir ama sizi asıl ilgilendiren baştançıkarmak. İdeal aşka inanıyorsunuz. İşiniz kolay değil.


K


Ketum ve utangaçmış gibi görünüyorsunuz ama son derece şehvetli ve duyarlı bir insansınız. Ama bunu kimseye çaktırmıyorsunuz.( Saman altından su yürütün bakalım siz:) Ticari kabiliyetlerinize maşallah. Bu işin bütün ayrıntılarına hakimsiniz. Ciddi görüntünüz insanlarda çekingenlik yaratıyor. Aldatmaktan ve aldatılmaktan nefret edersiniz.


L


Aşk sizin için tutkuyla eşdeğer. Sevilmekten çok sevmeye önem veriyorsunuz. Birine bağlanmak sizin için çok değerli. Aşk konusunda her alanda başarı garanti. Bu yüzden biraz maymun iştahlısınız. Yeni tatlar deneme potansiyeline sahipsiniz. Tuzlu mu, tatlı m, ekşi mi? Sevgilinizin işi zor cünkü entelektuel olmak zorunda.


M


Çok duygusalsınız. Çok ama. Bir ilişkiye girdiğinizde tüm benliğiniz eriyip gidiyor. Seks özgürlüğüne inanıyor gibi görünseniz de, lafta, doğru değil. Fantezileriniz ve seksuel enerjiniz tükenecekmiş gibi durmuyor. Birlikte oldugunuz insanı çocuk gibi koruyup, kolluyorsunuz. Ama onun bundan sıkılabileceğini hiç düşünmüyorsunuz.


N


Sizi yakından tanıyanların asla inanmadığı iki sıfatınız var: Masum ve çekingen. Bu sadece diş görünüşünüz. Son derece aldatıcı. Seks konusunda çok yeteneklisiniz. Sekste tekdüzelliğe asla tahammulunuz yoktur. Maalesef mükemmeliyetcisiniz bu yüzden de sizin standartlarınıza uygun birini bulmanız çok zor oluyor.


O - Ö


Oooo sekse cok düşkünsünüz! Ama biraz da çekingensiniz. Enerjinizi başka alanlara yönlendirmeniz bu yüzden. Para ve güç sizin için cıkış yolu. Düşkün olmanıza rağmen seksi ciddi bir iş gibi göruyorsunuz, karşınızdakini de seksuel bir obje gibi. Bu yuzden itirazlar geliyor.


P


Sizin için hayatın anlamı sosyal statu. Biriyle birlikte olabilmeniz zor. Çünkü eli yüzü düzgün olmayan biri sizin statunuzu düşürür. Üstelik çok da zeki olmalı çünkü siz tartışmadan duramazsınız. Bu sizin için bir ihtiyaç!


R


Birlikte olmak için en iyisi kendinizi kopyalamanız olurdu. Çünkü sizin tıpkı kendiniz gibi birine ihtiyaciniz var: Entelektuel ve zeki. Akıl sizin için fiziksel güzellikten daha önemli. Ama bu seksin önemsiz olduğu anlamina gelmiyor. Eşiniz yatakta etkili değilse, ögretmekten zevkcalırsınız.


S - Ş


Gevezesiniz. En büyük zevkiniz konuşmak. Eşiniz dinlemekten hoşlanmiyorsa yandınız. Eş değiştirmek zorundasınız. Çünkü konuşmak sizin için bir ihtiyac. Hayatınızdaki her şey derli toplu olmalı. Uyumsuzluk ve karmaşadan nefret ediyorsunuz. Siz her şeyi kontrol etmek istiyorsunuz. Çok flört ediyorsunuz. Sizin icin flört seksten önemli. Ama bir kere kalbinizi kaptırmaya görün, Dünyanın en sadık insanı oluverirsiniz. Size uygun sevgili bulamazsanız, iyi bir kitapla da idare edebilirsiniz.:)) Tam bir romantik. Aşka düşkünsünüz. Flört için ideal bir tipsiniz. Aşik olduğunuzda romantiksiniz ve bu yüzden de kırılgansınız. Ufak bir aksilik ayaklarınızın yere basmasını sağlar. Anında gerçekci olursunuz.


U - Ü


Tam bir paradoks. Aşık olduğunda gerçekci, aşık olmadığı zamanlarda aşka aşık bir tip. Her zaman değer verecek birini arar. Sevmek için yaratılıştır. Sevgilisini her şeyin üzerinde tutar.


V


Sizden adam olmaz( Ağır bi itham mı oldu:)), her zaman özgürlük ve heyecan peşindesiniz üstelik gizemli insanlar ilginizi çekmek ne kelime, sizi büyüler. Ya yaşça büyük ya da küçük insanların peşinde koşarsınız. Bu yüzden bütün ilişkileriniz tehlikelidir.


Y


Bağımsızlık, sloganınızdır. Biriyle olmanız zor, haliyle. Her zaman kendinizi ıspatlamak zorundasınız. Özellikle sevgilinize karşi. Ya o da kendini ıspatlamaya kalkarsa? Ama Allah için son derece açık ve çekici bir insansınız. Sekse önem veriyorsunuz. Ama para daha önemli. Ne ayip! Puu Size:))


Z


Aşkın acı çekmek olduğunu artık biliyorsunuz. Samimi, hassas, duygusal ve hayalperestsiniz. Başı dertte olan insanlar için, sizden daha iyi biri bulunamaz. Üstelik her zaman da sevgilinizin kurtarıcısısınız. Ama paylaşmaktan çok hoşlanmıyorsunuz. Özel hayatınızı, sırlarınızı kendinize saklıyorsunuz. Belli olmasa da seksi seviyorsunuz. Evlenmek zorundasınız yoksa yapamazsınız.


Eee Benden anlatması, Kıyaslaması sizden. Belki tam sizi anlattım belkide yanınızdan bile geçemedim ama ne yapayım elimden gelen bu. size ancak bu kadar yaklaşabildim. Benim Harf sarhoştu sanırım beni diye başkasını anlattı galiba:) Hiç üstüme alınmadım yazılanları şahsen:)

Hiç yorum yok: