23.08.2008

Galatasaray Farkı


Eeee bu günkü heycanım mutlu bir sonla burda sona erdi:)
Galatasaray büyüklüğünü karizmasını göstererek evinde Denizlisporu 4-1 yenerek biz taraftarlarını çok mutlu etti. Teşekkür ederim sana Galatasaray.
Ali Sami Yen çok dolu olmasada taraftar sezona hızlı başladı. Tatil dönemi olduğu için Kapalı Altlar boş gibi olsada yinede göz doldurdu.
Kewell ,Hakan Balta, Barış Özbek ve Sessiz Kral Lincoln Yüzümüzü güldüren Gol makinaları oldular:) Teşekkürler hepinize teşekkürler Galatasaray.

Kapalı Alt türbünde oturuyorum. Hemen yanımızdaki koltuğa o alanın temizlik görevlisi bir bayan oturdu. Maçı çok dikkatli izliyordu. Helki arda bize yaklastığındakı heyecanı. Hadi ama Arda Lütfen deyişi çok hoşuma gitti.
Canım ablam söylediğini ancak ben duydum Arda nerden duysun:) Maç bu Galatasarayın hemde lütfenlerle olurmu bağıracaksın hadi olum hadi koçum bak o zaman neler oluyor:) Ama yinede ablanın o temiz yüreğiyle sessiz tezavruatlarından dolayı teşekkür ederim. Bidahaki maçta bağırman dileğiyle canım ablam:) Bu aradada Fenerbahçenin yenildiğini duymak çok büyük mutluluk verdi bana. Teşekkürler fener:)

Hiç yorum yok: