11.01.2009

Gazze' de Yaşayan İnsan Kalmıyor


Gazze de hergün 10 larca can alınıyor. Katil İsrail hiç acımadan büyük,küçük demeden katliamlarına devam ediyor.


Katil İsraile' e kimse dur diyemiyor. O annelerinin koynunda olmasın gereken çocuklarımızın cansız bedenleri sokak ortalarında yatıyor. Sokaklarda yatan ölü sayıları mezarlıkdakilerden daha fazla.

Başbakanın eşi Emine ERDOĞAN, Filistin'de Barış İçin Kadınlar Toplantısı'nda konuşuyor. Erdoğan, konuşmasına başladığında ve konu savaşta ölen çocuklara geldiğinde gözyaşlarına boğuldu. Erdoğan, konuşmasını ağlayarak devam ettirdi. Ağlamak, yazık oldu demek, dursun bu savaş demek ne çare.


Koskoca başkanlar da İsraile sadece medya mensupları önünde kınıyoruz, yaptığı yanlış, iletişime geçiyoruz, ateşkes sağlanacak falan filan diyorlar. Sadece diyorlar. O başkanız diyenlerin dediklerini bende diyorum ve haykırıyorum..


Heyyy Adiiii İSRAİL kes artık bu katliamı. Sen kanı beş para etmez israil ordaki masum canları almakla nerelerine neler oluyorda mutlu oluyorsun. Allah senin ve senin yoldaşın olan herkesin belasını versin.


Başkanlarımız ne derse desin İsrail şeyine bile takmıyor. Yapacağından geri kamıyor. Bizimkiler ağlamaya ahh vahhhh çekmeye devam etsinler. Bakalm İsrail ahlayanlara vahlayanlara acıyıp bu katlimaı ne zaman durduracak...

Hiç yorum yok: